Een praktische gids voor de perfecte leaseauto

Een praktische gids voor de perfecte leaseauto

Elektrisch vs Traditioneel: wat is jouw keuze?

variant op benzine, weet je dat je een keuze maakt tussen het traditionele en de toekomst. Gezien de plannen van de overheid om traditionele brandstofauto's in de nabije toekomst uit te faseren, wordt de richting naar elektrische mobiliteit steeds duidelijker.

Elektrische auto's: waarom ze kostenbesparend zijn

Bij het overwegen van een elektrische auto, zul je merken dat de voordelen zich voornamelijk centreren rondom financiële voordelen. Niet alleen zijn de kosten voor stroom lager dan die van benzine, maar je profiteert ook van diverse overheidsinitiatieven zoals belastingvoordelen. Bijkomend voordeel van leasen: je omzeilt potentiële waardevermindering en bespaart jezelf de moeite van een eventuele verkoop.

Welke leaseopties passen bij jou?

Afhankelijk van jouw situatie, kun je kiezen uit verschillende leasevormen:

Operationele lease (zakelijk): Hierbij rijd je de auto op naam van een bedrijf en betaalt de organisatie een vast maandelijks bedrag. Hierbij zijn alle kosten zoals onderhoud, banden, all-risk verzekering en wegenbelasting inbegrepen.

Private lease: private lease is ook een operationele leasevorm, maar dan privé op naam van de consument. Ook hierbij zijn alle kosten rondom het rijden inbegrepen bij het leasepakket, denk aan onderhoud, reparatie, 24/7 pechhulp en verzekering. Aantrekkelijke private lease aanbiedingen zijn in overvloed online te vinden.

Shortlease: Ideaal voor de kortere termijn, biedt deze vorm je flexibiliteit in duur, variërend van een maand tot zes maanden. Shortlease is wel alleen af te nemen als je vanuit je bedrijf wilt leasen.

Ontdek diverse automerken tijdens privé leasen

Het assortiment aan beschikbare merken bij private lease is uitgebreid. Altijd al willen ervaren hoe het is om in een gloednieuwe Peugeot of Hyundai te rijden? Dit is jouw moment! Hyundai staat niet alleen bekend om zijn betrouwbaarheid maar ook om innovatieve modellen zoals de Hyundai Nexo, hun pionierend waterstofmodel.

Onderhoud van elektrische leaseauto's: wat je moet weten

Een voordeel dat vaak over het hoofd wordt gezien, is dat elektrische wagens over het algemeen minder onderhoudsintensief zijn. Door het beperkte aantal bewegende delen zijn ze betrouwbaarder en minder vatbaar voor storingen, resulterend in een lager aantal bezoeken aan de dealer.