Quesadilla met salami

Quesadilla met salami en avocado

Quesadilla. Een soort van mexicaanse tosti en eigenlijk gewoon een dubbel gevouwen wrap die je met van alles kan vullen. Ik maakte dit keer een quesadilla met salami en avocado. Salami voor de pit, avocado voor de smeuïgheid en wat lenteui en tomaat voor wat frisheid. Een lekkere, simpele en vooral snelle lunch of maaltijd!
Ik maak ze in het tosti-ijzer, dat is echt ideaal. Heb je die niet, dan kun je ook twee wraps op elkaar leggen en bakken in de koekenpan. Dit duurt alleen wat langer.

Wat heb je nodig? voor 4 quesadilla’s

– 4 wraps
– 1 pak spinata romana
– 1 avocado
– 2 tomaten
– 2 lenteui
– 150 gram geraspte belegen kaas

Hoe maak je het?
Snij de avocado en tomaat in kleine blokjes. Snij de lenteui in dunne ringetjes en meng dit met de avocado en tomaat.
Bestrooi de helft van een wrap met wat geraspte kaas. Leg daarover wat plakken salami. Verdeel er dan wat van het tomatenmengsel over en eindig weer met geraspte kaas. Vouw de wrap dubbel en grill in het tosti-ijzer. Daar hebben ze maar een paar minuten nodig. Snij ze even door de helft voor het serveren, dat eet wat makkelijker.

Enjoy!
Liefs Irene

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *