Naanpizza met geitenkaas

Naanpizza met geitenkaas, groenten en ei

Dat je van naanbrood heel makkelijk heerlijke en vooral ook snelle pizza’s maakt kun je hier al zien! De naanbroden beleg je eigenlijk gewoon met alles wat je lekker vindt en zo heb je een heerlijke maaltijd. Ik bedacht dit keer deze vegetarische variant. Naanpizza met geitenkaas, groenten en ei. Heerlijk smeuïg!
Met de groenten kun je lekker variëren met wat je in de koelkast hebt. Zo had ik nog een stukje venkel, maar courgette of bleekselderij kan ook lekker zijn! Maak dus vooral je koelkast leeg.

Wat heb je nodig? voor 2 stuks
– 2 naanbroden
– tomaten frito
– 1 ui
– 1 paprika
– venkel
– 50 gram geitenkaas
– 2 eieren
– parmezaan snippers

Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrijk de naanbroden met de tomaten frito. Snij de groenten in kleine reepjes en verdeel deze over het naanbrood. Brokkel de geitenkaas er vervolgens over en zet de naanbroden voor 5 minuten in de oven.
Haal ze er dan even uit en breek voorzichtig het ei op de naanbroden. Zet ze weer terug voor nogmaals 5 minuten in de oven en controleer of het ei grotendeels gestold is.
Bestrooi met parmezaan snippers en serveer!

Enjoy!
Liefs Irene

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *